Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σέρρες Racebike - 16 Απριλίου 2011

Ο καιρός μας έκανε την χάρη και περάσαμε ένα 3ημερο καταπληκτικό. Το trackbike διοργάνωσε ένα event στην ουσία. Πρόθυμο staff και πολύ καλά χωρισμένα groups.
Παρασκευή 15/04/11
Μετά από μεγάλη αποχή από τις πίστες και τις διοργανώσεις ξεκίνησα με ένα χαλαρό ρυθμό. Το γυρολόγιο ήταν στο 1΄30΄΄ και νομίζω πως δίκαια γυρνούσα έτσι μιας και είχα να τρέξω από τον Σεπτέμβρη.


Σάββατο 16/04/11
Στον ίδιο ρυθμό με μια πολύ μικρή βελτίωση του χρόνου μου. Προσπάθησα για κάτι καλύτερο μήπως πάρω μια καλύτερη θέση στο grid για το racebike της Κυριακής.



Κυριακή 16/04/2011
Έκανα το warm up με το ίδιο σετ ελαστικών που είχα στις δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου. Σκοπός του warm up για μένα ήταν να δοκιμάσω μια διαφορετική σχέση στο κιβώτιο σε κάποιες στροφές αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα γιατί βγήκαν κίτρινες σημαίες μόλις στον τρίτο γύρο μου.
Ο χρόνος ήταν περιορισμένος γιατί  έπρεπε να αλλάξω και το πίσω ελαστικό. Πίσω λοιπόν στο box για να προλάβουμε να κάνουμε την αλλαγή. Πολύτιμη βοήθεια από τον Γιάννη Μπούστα που έκανε την αλλαγή. Απέμεναν μόλις 10 λεπτά για την εκκίνηση του racebike. Σ’ αυτό λοιπόν το 10λεπτο ξεκινήσαμε μια συζήτηση με τον Γιάννη και με βοήθησε πολύ να καταλάβω κάποια πράγματα και το πώς να οδηγήσω στον αγώνα.
Τα αποτελέσματα ήταν σίγουρα, αν μη τι άλλο, θετικά μιας και βελτίωσα τον χρόνο μου κατά 2 δευτερόλεπτα. 1΄28΄΄0 στον αγώνα και νομίζω θα κατέβαινε κι άλλο αν δεν συνέβαιναν στραβά κι ανάποδα κατά την διάρκεια του αγώνα. Τερμάτισα στην 13 θέση από τους 32 συμμετέχοντες.



Φωτογραφικό υλικό













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου